Фирми - Motivitystate

Корпоративно здраве

Тренировката по мобилност се различава от други с това, че подобрява обема на движение в ставите, докато същевременно повишава и мускулната сила. Мобилните стави и предотвратяват риска от контузия и подобряват цялостното качество на живота ни като помагат да се отървем от болките в кръста, гърба, врата, коленете. Постигането на резултатите от такъв тип тренировки отнемат месеци, но ефектът е траен. Във всяка една тренировка ставите работят в пълния си обем на движение, а тялото се сгъва, усуква, завърта, разгъва и още. Разнообразието от движения и балансирания подход ще  подобряват гъвкавостта и в същото време силата.

Вижте каква е обратната връзка на компании, с които работим:

„Активното движение винаги е било част от моя живот за това, когато заговорихме за програмата Corporate Wellbein, бях убедена, че е подходяща за нашата компания.

Като част от екипът на Motivity, колегите (от различни отдели) се обединиха от обща цел, а именно да побеждават и да напредват! С усилията си, всеки един от тях допринася за спортните успехи на целия екип. Това се пренася и в ежедневната им работа, подпомагайки се един – друг. Разбирането и приемането на различия: това, изигра огромна роля за това, хората да работят заедно, продуктивно. Доверие: ефективната съвместна работа, подкрепата в труден момент, както и преодоляването на различията в един екип неизенно водят до успех! Но на първо място е щастието, от това да се чувстват добре, да бъдат здрави и в кондиция! Благодаря от името на целия екип!“

Анна Кирилова – изпълнителен директор на JAF Bulgaria 

„Мисля, че най-сетне успяхме! @Motivity рулз!

С мобилността – комбинация от упражнения за сила и гъвкавост – постигнахме нещо изключително. Открихме типа тренировка, която някакси пасва на всички. И абсолютно всеки се включва. Благодаря ви Motivity!

Винаги сме смятали, че осигуряването на възможности за спортуване е най-смислената „допълнителна придобивка“, която можем да предлагаме на хората от екипа си. Избрахме офис до парк, басейн и фитнес, държахме да има баня и всеки може да спортува през деня. Водим ги по състезания за бягане, включително на маратони във Виена и Истанбул сме ходили, групови фитнес-тренировки, трекинг по планините, естествено накупихме и Мултиспорт карти, така че всеки да прави каквото си пожелае. За съжаление винаги има хора, които просто не харесват някой спорт… 

Motivity се оказва ултимативното решение за екипа!“

Боян Рашев – управляващ собственик на denkstatt Bulgaria

Движението е важна част от нашето ежедневие. То трябва да е лесно достъпно и да доставя удоволствие. Тренировките по мобилност с Motivity дават и двете! Както в офиса, така и онлайн, за един час човек тонизира тялото си, освежава ума си и се чувства много по-енергичен. Препоръчвам го на всеки – както като основна, така и като допълнителен вид активност.

Борис Душанов – Software Engineering Manager, Software AG България

Други наши доволни клиенти са: