За нас - Motivitystate
Радослав Рангелов

Радослав Рангелов

Мотивацията, която ме води ежедневно е прогреса на хората, с които работя. Малките и големите победи, които постигат, подобрявайки здравето и живота си. Силата, уменията и цялостната перспектива за здравето, които клиентите изграждат са истиската награда за работата ми.

Целта ми е да покажа на хората различна гледна точка за движение, хранене, дишане и сила. Вярвам, че всеки от нас трябва постоянно да научава повече за тялото и ума си, за да поддържа здравето и дълголетието си. Любопитството и желанието ми да помагам на хората по естетвен начин водят до непрестанно търсене и прилагане на различни системи с всеки човек, защото нужните на всеки са различни.

Непрестанно уча от най-добрите в света и изпробвам върху себе си много методи, за извличане на това, което работи и отхвърлям останалото. През това време съм натрупал следните знания:

– Functional Range Conditioning Mobility Specialist

– Kinesiological Stretching Specialist

– Nutrition and Physical Activity for Health Professional

– Exercise Psychology Professional

– Precision Nutrition Level 1

– Certified Online Trainer from OTC

– Anatomy in Motion practitioner

– Z-Health certified

– Oxygen Advantage Instructor

– Integrated Kinetic Neurology Level 1 Certified“

Кристиaн Киряков

Кристиaн Киряков

За времето, в което тренирам и собствената ми практика, съм разбрал, че силата и мобилността, както и търпението и дисциплината, които следват от това, се пренасят в много други аспекти от живота ни.
Да предизвикаш и изненадаш себе си е неописуемо усещане, и ще се радвам да ви помогна да го изпитате.
Диляна Еничарова

Диляна Еничарова

Много хора се чувстват дистанцирани от идеята за трениеане. Приемат го като нещо непознато, скучно и смятат, че „не е за тях“ по ред причини. Познавайки това чувство, искам да достигна до колкото се може повече хора, даа променя възприятието и да им покажа, че движението е най-добрата инвестиция, която могат да направят за себе си.

Съзнавайки колко голямо влияние има тренирането върху живота и здравето ни, се стремя да отсявам най-полезните източници на информация в сферата и да вниквам в дълбочина в тях, за да мога по лесно смилаем начин да ги предам на останалите.

В този ред на мисли част от знанията, които имам са от курсовете:

– Precision Nutrition L1
– Pre and Postnatal Coaching Certification (GirlsGoneStrong Foundation)
– Mobility Wod Certified
– Poliquin Foundations of Periodization and Program Design“